Thursday, June 7, 2018

DT Call

Hello Marvelous Magnolia

fans from all over the globe.....

Welcome to the


we are looking for new members for our team ...

Are you a lover like us to Magnolia and its magical world?!?

All you now you're the person we're looking just to add to the name DT
to participate in our call.

Please only enter once! I will be selecting from past and present 

designers, as well as looking for new talent to represent 

You must be able 

to follow the theme of the challenges, comment on 1 in 10


entries, and you must be able to take well lit, quality photos.

The Dt call will end on August 15th.
Meanwhile, we wish you a beautiful summer full of what you most desired.

Come back with the new Challenge and the new DT in SEPTEMBER.

We show you two cards to inspire you

Gina


Tiziana

Salutiamo e vi auguriamo una splendida giornata !!! 
Hugs 
Meraviglioso Magnolia Dt
13 comments:

 1. Still no winners announced for March. Is there any chance you could post these please

  ReplyDelete
 2. Many issues mention about cockfight in philipine, we are from ayam bangkok india want to explain that. You can read our article. Thanks.

  ReplyDelete
 3. I was diagnosed 2 years ago at age 63. Symptoms were tremor in right leg, loss of handwriting ability, and soft voice. I also have difficulty rising from a seated position and have balance issues. I started out taking only Azilect, then Mirapex, and 6 months ago Sinemet. Several months ago I started falling frequently, hence the reason for Sinemet. I tried every shots available but nothing worked. In June 2018, my neurologist and I decided to go with natural treatment and was introduced to Natural Herbal Gardens natural organic Parkinson’s Herbal formula, i had a total decline of symptoms with this treatment, the Tremor, falling frequently, stiffness, body weakness, balance issues, depression and others has subsided. Visit Natural Herbal Gardens official email: greatogudugu@gmail.com . This treatment is a breakthrough for all suffering from Parkinson’s, don’t give up Hope. Keep Sharing the Awareness, herbs are truly gift from God.

  ReplyDelete
 4. Hvem som noen gang leser dette vitnesbyrdet i dag, skulle feire med meg og min familie, fordi det hele startet som en vits for noen mennesker og andre sa at det var umulig. Jeg heter Reidunn Olderløkken og er fra Ålesund, Norge, men jeg flytter til Chicago i USA sammen med min kone. Jeg er lykkelig gift med to barn og en nydelig kone. Noe forferdelig skjedde med familien min, da jeg mistet jobben og kona forlot huset mitt fordi jeg ikke kunne ta godt vare på meg selv og familiens behov. av henne og barna mine i det øyeblikket. Jeg klarte i ni år, ingen kone å forsørge meg for å ta godt vare på barna. Jeg prøver å sende en testmelding til min kone, men hun hindrer meg i å snakke med henne, jeg prøver å snakke med venninnen og familiemedlemmene, men vet fortsatt at en kan hjelpe meg, og jeg har sendt inn søknad senere til så mange firma, men de gjorde likevel ikke ring meg, før det kom en trofast dag som jeg aldri vil glemme i livet mitt. Da jeg møtte en gammel venn av meg som jeg forklarte alle mine vanskeligheter med, og han fortalte meg om en flott mann som hjalp ham med å få en god jobb i coca cola company og han fortalte at han er en stavebeslag, men jeg er en person som aldri tror på stavebeslag, men jeg bestemte meg for å prøve ham, og Drigbinovia instruerte meg og viste meg hva jeg skulle gjøre i løpet av de syv dagene av lunsj. Jeg følger alle instruksjonene og gjør det han ba meg om å gjøre det bra. Drigbinovia sørget for at alt gikk bra og min kone skulle se meg igjen etter det fantastiske arbeidet med Drigbonovia. Min kone ringer til meg med et ukjent nummer og ba om unnskyldning, og hun fortalte meg at hun virkelig savner meg og barna våre og min kone vender hjem. Og etter to dager Et selskap som jeg har sendt inn mitt takknemningsbrev som heter, nå er jeg sjef for paragon selskap i USA. Jeg anbefaler deg om du har problemer med å sende en melding til denne e-posten: doctorigbinovia93@gmail.com eller WhatsApp ham på +2348144480786 og du vil få det beste resultatet. Ta ting for gitt, og det vil bli tatt fra deg. Jeg ønsker deg det beste.......

  ReplyDelete
 5. The above article is nice and interesting, thank you willing to share! Greetings success of admin cetak buku umroh Rawamangun wish you deign to visit my website, thank you :)

  ReplyDelete
 6. High-quality fake rolex at low prices! Welcome to our website fakerolex.de

  Who makes the best rolex replica? You'll find out about it on our website - orologireplicas.it

  replica uhren

  replica uhren
  rolex replica
  fake rolex

  ReplyDelete
 7. Sankey diagram is a very useful visualization to show the flow of data. I found your article very much helpful but the process of chart creation is bit complex and time consuming. ChartExpo provides you a better and easiest way to create the Sankey Diagram in no time without coding only on few clicks. Read more here : Sankey Diagram for Google Sheet

  ReplyDelete